FAQ

Kan er ontbijt, lunch of diner worden voorzien?

Monoton voorziet geen maaltijden. Daarvoor verwijzen we je graag naar professionele cateraars.

De dichtstbijzijnde - en warm aanbevolen - is Bistro Silo, op het gelijkvloers van hetzelfde gebouw. Check hun Instagram- of Facebook-pagina.

Een beetje verderop, maar ook nog op het industrieterrein Quartier Canal, heb je nog Let's Wok en Frituur 13.

Daarnaast brengen ook de gekende maaltijdkoeriers en broodjes- of andere leveranciers je bestelling graag tot aan de voordeur.

Tenslotte is er de mogelijkheid om een cateraar ter plekke een maaltijd te laten bereiden. Hij heeft daarvoor een keuken met kookplaten, oven (90 cm) en microgolfoven ter beschikking. Potten, pannen, braadsledes en ander kookgerei moeten zelf meegebracht worden. Borden, bestek en glazen zijn aanwezig voor groepen tot 16 personen. Deze optie is op voorhand met ons te bespreken.

Waar meld ik me aan als organisator, deelnemer of bezoeker?

De Monoton-loft is gelegen aan de Schippersstraat 19 in Hasselt. Als je daar aanbelt bij 'Monoton' laten we je graag binnen. Krijg je daar niet meteen reactie, bel dan gerust aan bij 'Liswood & Tache'.

Is Monoton bereikbaar met het openbaar vervoer?

Jazeker. Kom je met de trein, neem dan tegenover de uitgang van het NMBS-station de bus richting Schippersstraat. De rit duurt ongeveer 20 minuutjes, de uurregeling van De Lijn vind je hier.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren in de industriezone Quartier Canal verloopt volgens de algemene wettelijke regels.

Aangezien er nergens specifieke parkeerstroken zijn, parkeer je op de bermen. Waar er geen berm is, mag je parkeren tegen de rechterkant van de rijbaan, tenzij een verbodsbord dat verbiedt uiteraard.  

Het spreekt vanzelf dat je niet parkeert op gereserveerde of privé-parkeerplaatsen (aangeduid met een bordje met kentekenplaat).  

Is er een beamer / projector / scherm aanwezig?

Ja, de vergaderruimte is uitgerust met een 75 inch smart tv. Die is te connecteren via HDMI of draadloos via AppleTV.

Welke dranken zijn er aanwezig in de vergaderruimte?

In de huurprijs van de vergaderruimte is het verbruik van koffie, thee en plat water inbegrepen. 
Er staat ook bruiswater, cola, cola-zero en een pintje in de frigo. Het verbruik daarvan wordt aangerekend à € 2,00/consumptie. 
Het staat de huurder van de ruimte vrij om zelf dranken voor zijn gasten te voorzien.