Monoton design

Ideeën zat. Schetsboeken vol. De meeste best zo snel mogelijk te vergeten. Op enkele zeldzame gevallen na. Concepten met potentieel om een stap verder te gaan. Als in: concrete plannen. Of: in productie. Zoals de voorbeelden hieronder.

Monoton HomeBase One

ZITCOMFORT

HomeBase One

HomeBaseOne is het resultaat van onze queeste naar een uiterst comfortabel zitmeubel. Eentje dat 'een goed boek' lezen zonder compromissen combineert met laveloos bingewatching.

The Monoton Meetrix meeting table round


vergadertafel

The Meetrix

Een goeie vergadering begint met een eersteklas tafel. Ruim genoeg om alle deelnemers comfortabel te ontvangen. En bij voorkeur rond. Zodat we mekaar recht in de ogen kunnen kijken.

Monoton BookWave


boekenrek

BookWave

Dankzij zijn unieke vorm en positionering vinden al je boeken altijd een plekje in de Monoton BookWave. Van de kleinste paperback tot het meest forse kunstboek in je verzameling.

Monoton Café Racer


custom moto

Monoton Café Racer

Ontdek dit uniek stukje radicaal plezier. Een state-of-the-art Café Racer. Ontworpen en gebouwd om te blaffen. En te verbluffen. In nauwe samenwerking met Deep Creek Cycleworks. Cruiset ie binnenkort door jouw straat?

Monoton ReLight Table Lamp


circulaire verlichting

ReLight

Onze hersengolven gaan alle kanten uit, in- en outside boxes, op en naast platgetreden paden. En zo nu en dan in cirkels. Zoals in dit concept om kapotte tv-toestellen te revitaliseren tot originele verlichtingsornamenten.

Monoton CHA RAC TER T-shirt Collection


T-shirt collectie

CHA RAC TER

De Monoton CHA RAC TER T-shirtcollectie bevat boodschappen die wat moeite kosten. Net genoeg om een glimlach tevoorschijn te toveren wanneer ontraadseld. En om uit te nodigen voor een fijn gesprek.

Monoton RedSkirt Electric Guitar


elektrische gitaar

Monoton RedSkirt

De Monoton RedSkirt is een lichtgewicht, handgemaakte elektrische gitaar met een expressief design. Maar vooral: met een indrukwekkende klank.

Hoe zit dat met jou? 

Hoeveel ontwerpen liggen er bij jou nog op de plank? Losse flodders of ruwe schetsen waar je al zo lang van zegt: ooit zet ik dat nog eens op de wereld. Ooit.

Zullen we er eens samen naar kijken? Niet ooit, nu.